Acuan tart telur online dating adoravel psicose 1 temporada online dating

Rated 3.88/5 based on 871 customer reviews

Dah lama gak aku tak buat tart telur woo.makan selalu sangat cepat muak juga kan.. Nih aritu dah habis yer.mintak2 dah..serdak2 pun dah linchin dah haaa.. Cara utk buat filling dia pulak : Pukul gula dan telur.5. Then tuang je bahan filling ke dalam acuan bekas tart yg diletakkan doh tadi.7. Jadi sebab ni ndang-undang ummi yang buat, jadi ummi kenalah mengalah waktu cuti sekolah ni...hehehe...Ok, resepi Tart Telur Kantonis ni Naz ambil dari SINI.Tidak seperti tart kastard Inggeris, susus biasanya tidak ditambah pada kastard telur, dan tart tidak ditabur dengan buah pala tanah atau kayu manis sebelum dihidang.

Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai. Kalo nak makan tart telur dengan banyaknya.laa sendiri..bukan susah mana pun sebenarnya..betull.dah pandai buat biskut segala tuh mesti pandai buat tart punya.. agak2 nmpk mcm dah kekuning orangean tuh masak la tuh!

Rasanya tart telur nih lebih ayu bakar dalam bekas muffin.bukan kesah ayu ke idak ler sebenarnya..bekas muffin tuh kan lebih senang dicuci berbanding bekas tart yg ketak2 tuh..hikhik.kisah laa guna acuan mana2 yer.guna acuan yg besar leper tuh pun boleh dongg.. Masukkan semua (bahan filling) yg belum dimasukkan.

Aku biasa buat tart telur ikut resepi dr my R nih..disumbangkan oleh zlinda_mz, mekasih...

Naz dan anak-anak lebih suka cara pembakaran yang ke dua ni sebab shell nya tu lebih rangup.

Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.

Leave a Reply